ИНФО

Print Friendly, PDF & Email

Данас  је у Министарству просвете науке и технолошког развоја одржан састанак представника сва четири репрезезентативна синдиката са представницима ресорног министарства, Министарства финансија, Министарства за рад, запошљавања, борачка и социјална питања  и Министарства државне управе и локалне самоуправе. У преговоре се коначно укључило и Министарство финансија, али представница овог министарства није имала овлашћења да потврди сагласност на синдикалне предлоге па се чека долазак Министра финансија. Из тог разлога наредни састанак је заказан за уторак 9. децембар.

Штрајакачки одбор ће на састанку у петак договорити даље активности. Пре тог састанка одржаће се седница Председништва Синдиката образовања Србије.

ШТРАЈК СЕ НАСТАВЉА! ОБАВЕШТАВАМО ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ ДА ЕВЕНТУАЛНУ ОДЛУКУ О ЗАМРЗАВАЊУ ШТРАЈКА МОЖЕ ДОНЕТИ САМО ШТРАЈКАЧКИ ОДБОР ИЛИ НАЈВИШИ ОРГАН СИНДИКАТА! БЕЗ ТОГА, СВАКУ ДРУГУ ИЗЈАВУ, КОЈУ У ПОМЕНУТОМ СМИСЛУ ПЛАСИРАЈУ ПРЕДСТАВНИЦИ ВЛАСТИ, ТРЕБА ТРЕТИРАТИ КАО МЕДИЈСКУ МАНИПУЛАЦИЈУ!