ОД ПОНЕДЕЉКА ДИСТРИБУЦИЈА ПРВОГ БРОЈА „СИНЕРГИЈЕ“

Print Friendly, PDF & Email

Након анализе статистичких података који показују да свега 10% чланова посећује наш сајт, и анализе  информација добијених обиласком терена, суочили смо се са чињеницом да већина просветних радника нема основне информације везане за радно-правну заштиту, измене разних Правилника у оквиру образовног система а на крају и са чињеницом да већина наших чланова нема потпуне информације чак ни о деловању нашег Синдиката на окружном нивоу. Из ових разлога одлучили смо да покренемо окружни СИНДИКАЛНИ ИНФОРМАТОР Регионалног центра СОС за Јабланички округ.

sin1

Тако је настао синдикални информатор „СИНЕРГИЈА“ који ће просветним радницима у Јабланичком округу у будућем периоду презентовати неопходне информације везане за рад Регионалног центра и образовних установа. Синергија се штампа у 1500 примерака, што значи да ће више од 50% наших чланова моћи да добије лист „у папиру“. Поред тога, Синергија ће моћи да се чита и у електронској форми преко нашег сајта.

Овом приликом позивамо све заинтересоване просветне раднике из округа да нам достављају текстове о дешавањима из области образовања. Синергија ће излазити периодично, а најмање два пута у току једног полугодишта.

ПРВИ БРОЈ СИНЕРГИЈЕ ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ!

1 comment

    • Vesna on 16. марта 2013. at 8:27 pm

    Informator je odlican, ali treba vise paznje posvetiti i ostalim opstinama. Nadam se da cete to ispraviti u sledecem broju. Podryavam vas rad!

Komentari su onemogućeni.