ПОЧЕЛЕ II СПОРТСКЕ ИГРЕ

Print Friendly, PDF & Email

У суботу, 23. марта 2013. године, градским такмичењем у стоном тенису и окружним такмичењем у пикаду почеле су овогодишње окружне спортске игре које треба да се заврше крајем маја месеца. На првим такмичењима која су одржана у ОШ „Васа Пелагић“ у Лесковцу учествовало је 19 екипа из 12 Синдикалних организација.

На окружном такмичењу у пикаду 1. место освојила је ОШ „Петар Тасић“ из Лесковца, док су другопласиране и трећепласиране екипе из ОШ „Васа Пелагић“ и ОШ „Коста Стаменковић“.

На градском такмичењу у стоном тенису 1. место освојила је ПУ „Вукица Митровић“, другопласирана је екипа  ОШ „Бора Станковић“ из Вучја, а трећепласирана екипа ОШ „Вожд Карађорђе“. Финалисти градског такмичења имају пласман на окружни ниво такмичења.

НАПОМЕНА: за 30.3.2013. године мења се сатница такмичења због промене расположивих термина СРЦ „Дубочица“. Окружно такмичење у стоном тенису одржаће се од 9:00 до 11:00. Окружно такмичење у куглању одржаће се од 10:00 до 13:00. Окружно такмичење у пливању одржаће се од 13:00 до 15:00.