ДА МОЖДА НЕ

Print Friendly, PDF & Email

please install flash

1 comments

  • Avatar photo
  • Ivan Đokić on 20. март 2015. at 7:34 pm

  G. Ničiću,predsedniče i predstavniče nas prosvetnih radnika,u trenutku tvog (ja i ti se znamo dugo godina,nema potrebe za persiranjem) gostovanja u ovoj emisiji na drugom programu je bio prenos utakmice Lige Šampiona. Po mojoj slobodnoj proceni,nekih 80% stanovnika Srbije,a i ja među njima,je propustilo da ovo vidi u direktnom prenosu. Nakon pregleda ovog snimka,osetio sam se pomalo prozvanim tvojom izjavom u 17:20,a zatim i potvrdom od 22:02 do 22:14
  Kad smo trebali da stupimo u štrajk,anketirani smo i pitani na koji način želimo da ispoljimo nezadovoljstvo,dok je prilikom potpisivanja sporazuma o prekidu štrajka ta anketa izostala,pa je tako meni i ostalim mojim kolegama „miševima“ uskraćena prilika da pokažemo hrabrost.
  Sad me interesuje kakva će biti reakcija našeg sindikata,nakon smanjenja plata ovim ljudima koji su nastavili sa skraćenjem časova? Hoće li naš sindikat da bude hrabar,pa da kolegama pomognemo,ili ćemo da gledamo svoja posla,nama su plate smanjene samo redovnih 10% ?
  I na kraju,da dam konkretan komentar – u životu može da se izmeri mnogo stvari: visina,težina,brzina,vreme… hrabrost,prijatelju moj… za to još ne postoji mera. Na ovom snimku ja sam primetio dve hrabre osobe – čoveka koji sedi u sredini i ženu prekoputa njega.

  Ivan Đokić,profesor fizičkog vaspitanja u OŠ Bora Stanković Guberevac i OŠ Đura Jakšić Turekovac

Komentari su onemogućeni.