СУТРА ЈАВНА РАСПРАВА У НИШУ

Print Friendly, PDF & Email

Први округли сто, у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о основама система образовања и васпитања, одржаће се у среду, 1. јула 2015. године у Нишу, на Електронском факултету, улица Александра Медведева 14, са почетком у 14 часова. Тема округлог стола је установе и друге организације.

Други оругли сто, биће одржан у Крагујевцу, у четвртак 2. јула 2015. године у Политехничкој школи, улица Косовска 8, са почетком 14. Тема је запослени и запошљавање.

На округлом столу у Новом Саду, у понедељак 6. јула у Техничкој школи „Милева Марић Анштајн“, улица Браће Рибникара 40, разговараће се о обавезама и правима ученика и родитеља.

У Београду, скуп ће бити одржан у уторак и среду, 7. и 8. јула 2015. године у просторијама Градске управе, Трг Николе Пашића 8, са почетком у 13 часова. У уторак, 7. јула тема округлог стола је – органи установе, а 8. јула разговараће се о свим новинама које доноси закон.

Сви заинтересовани, уколико нису у могућности да присуствују јавним расправама своје коментаре и предлоге могу доставити путем упитника : https://goo.gl/u4nbDq

Предлози, примедбе и сугестије достављају се и Министарству на имејл адресу javna.rasprava@mpn.gov.rs. Нацрт закона је објављен на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја и на порталу е- управе www.euprava.gov.rs.