ОТВОРЕН САЈТ РАДНЕ ПОДГРУПЕ

Print Friendly, PDF & Email

На веб домену нашег синдиката јуче је отворен сајт Радне подгрупе – ШУ Лесковац. Намера је да постоји јединствено место где ће се сливати подаци везани за распоређивање запослених у школама Јабланичког и Пчињског округа. На овом сајту запослени ће убудуће моћи да пронађу податке о слободним радним местима након сваког „круга пресека“, да прате питања и одговоре везане за процес преузимања, да пријављују пропусте и буду информисани на најбољи могући начин.

АДРЕСА САЈТА ЈЕ

http://radnapodgrupa.le.org.rs/

 

1 comments

  • Avatar photo
  • Никола on 12. септембар 2016. at 8:10 am

  Поштовани,
  желим да вам скренем пажњу на неправилности које сам приметио у ОШ „Вук Караџић“ Доњи Стајевац.

  У овој школи посао наставника биологије обавља извесни Бојан Алексић који је засновао радни однос на одређено време 01.09.2015 године (као доказ шаљем скениран одговор на мој захтев за преузимање од 22. 07. 2016 године), тај исти човек је приказан као технолошки вишак за 60 % . Ја сам се прошле године обраћао општинској просветној инспекцији, републичкој просветној инспекцији, инспекцији рада, ШУ Лесковац, министарству просвете и заштитнику грађана имам све одговоре сачуване и то могу да вам пошаљем. Ја просто не схватам како је могуће да особа која је имала уговор о раду на одређено до 22. 07. 2016, на неки чаробан начин добије уговор о раду на неодређено и експресно постане технолошки вишак.

  ПС. У Четвртак 08.09. 2016 у 11:45 сам поднео захтев за преузимање директор ОШ „Вук Караџић“ Доњи Стајевац није хтео да га заведе јер је пошао кући па сам сачинио изјаву у присуству 2 сведока и то могу да вам пошаљем. Исти случај сам имао и ОШ „9 мај“ Рељан, директор није желео да прими захтев па сам исто морао да пишем изјаву у присуству 2 сведока.

  Пуно поздрава!!!!!!!!!!!!!!

  Никола Михајловић

Komentari su onemogućeni.