НОВА АКЦИЈА – СЕМИНАР ЗА СВАКОГ ЧЛАНА

Print Friendly, PDF & Email

РЦ Лесковац СОС нову пословну годину започиње  акцијом „Семинар за сваког члана“, на основу Уговора о пословно техничкој сарадњи са „KLETT друштвом за развој образовања“. Сваке године трудимо се да и по питању стручног усавршавања запослених дамо одређени допринос. У 2017. години организовали смо 19 различитих акредитованих семинара за чланове СОС и тој акцији одазвало се око 1000 запослених у школама са територије Јабланичког округа. У 2018. години организовали смо стручно усавршавање запослених у предшколским установама, а за ову годину планира се да око 2000 запослених у основним и средњим школама учествује у нашој акцији.

Свим школама прослеђено је Позивно писмо и листа од укупно 34 различита акредитована семинара са које сваки запослени може да изабере један. Најкасније до петка, 18.1.2019. године, председници синдикалних организација обавезни су да списак заинтересованих колега у предвиђеној форми доставе Регионалном центру Лесковац СОС. Списак мора да буде оверен од стране директора школе и председника синдиката, чиме се гарантује да се ради о заполенима школе односно члановима синдиката.

Котизација за похађање семинара, у складу са Уговором о пословно техничкој сарадњи, износи 500 динара по запосленом, а РЦ Лесковац обезбеђује услове да својим члановима понуди умањену котизацију која износи свега 100 динара.

Након обраде пријава за семинаре, РЦ Лесковац ће објавити и послати школама распоред одржавања семинара са назначеним местом, датумом и термином. Семинари ће се реализовати у неколико образовних установа у Лесковцу прве седмице фебруара месеца (оријентационо од 6. до 10. фебруара).

ДОКУМЕНТА ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ