АЛЕКСАНДАР НИЧИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ

Print Friendly, PDF & Email

На данашњој 48. седници Одбора Јабланичког округа Синдиката образовања Србије, након 9 година руковођења Регионалним центром Лесковац СОС, Александар Ничић је поднео оставку на место председника Одбора.

Ничић је у свом обраћању навео да је у свом синдикалном раду, уз оснивање и успостављање система рада организације РЦ Лесковац СОС која је сада сасвим стабилна, цењена и самоодржива, уживао у подршци и сарадњи чланова Одбора, стручне сараднице и  најближих сарадника и да, водећи се личним разлозима за напуштање просвете, одлазак из просвете и синдиката доживљава као потребу за доприносом и у некој другој делатности, након једне „заокружене успешне приче“.

За новог председника Ничић је предложио свог најближег сарадника, досадашњег подпредседника, Александра Николића који је у Одбору Јабланичког округа СОС делегиран као председник  Синдикалне организације ОШ „Светозар Марковић“ у Лесковцу. 

На седници су верификовани мандати новоизабраним председницима синдикалних организација у новом изборном циклусу, представљен је „филм“ о раду Секције жена ОЈОСОС и донете су одговарајуће одлуке на предлог председавајућег. Одбор се о свему данас изјашњавао једногласно.

РЦЛ